Arcfiatalítás és arckezelés Győr

Arcfiatalítás Győrben

Mindenki szeretné fiatalságát megőrizni, amennyire csak lehetséges, kicsit fiatalabbnak, üdébbnek látszani a fotókon, jobban érezni magát a bőrében.

Bár a képszerkesztőkben filterek segítségével képesek vagyunk fiatalítani arcunkat, de a mai modern elektrokozmetika segítségével nagyon sokat tehetünk fiatalságunk megőrzéséért! Bőrünk irha rétegében találhatóak a kollagén és elasztin rostok, ezek felelősek bőrünk rugalmasságáért és feszességéért. A kor előrehaladtával egyre kevesebb termelődik belőlük, ezért a bőr elkezd megereszkedni, petyhüdté válni. Ha ezt a folyamatot meg tudjuk állítani, illetve újratermelődésre tudjuk ösztönözni ezeket a rostokat, nyert ügyünk van!

A Finally Salonban több fajta fiatalító kezelés is elérhető, mindenki megtalálhatja a korának, bőre állapotának megfelelő technológiát.

Arcfiatalítás

IPL bőrfiatalítás, anti-aging kezelés a 40-50 éves korosztálynak

Sokan nem tudják, hogy az IPL-t a szőrtelenítésen kívül arcfiatalító kezelésre is lehet használni, méghozzá fantasztikus eredménnyel!

Az IPL arcfiatalítás alkalmával a zafír szűrőkristály által kibocsátott fény lehatol az irha mélyebb rétegeibe, újraépíti és szaporodásra ösztönzi a kollagén és elasztin rostokat. Ezáltal a ráncok mélysége csökken, a pórusok összehúzódnak, a bőr összességében tömörebbé, feszesebbé, fiatalosabbá válik.

Mivel az IPL emellett képes az arcon lévő pigmentfoltokat, hajszálereket, szőrszálakat is eltüntetni, igazi “jolly joker” kezelés azoknak, akik mindezekkel a problémákkal küzdenek! A pigmentfoltok és hajszálerek megjelenése 40-50 éves korban a legjellemzőbb, így ezt a kezelést ennek a korosztálynak ajánlom elsősorban. A kezeléseket érdemes kúrában végezni, legalább 4 alkalommal, melyeket négyhetente végzünk. Már az első alkalom is látványos, de mivel a kollagén stimuláció fokozatosan alakul ki, az igazi eredmény a kúra végeztével látszik majd.

Fényesztétikai kezelésről van szó, ezért a legideálisabb a kúrát az őszi-téli időszakra időzíteni, de legkésőbb február elején elkezdeni.

Az IPL fiatalító kezelés nemcsak az arcon, de a nyakon, dekoltázson, sőt, a kézfej bőrén is alkalmazható, hiszen ezeken a területeken is hamar felfedezhetők az öregedés jelei. A kezelést minden esetben konzultáció előzi meg, mely során megvizsgáljuk a kezelendő területet, megállapítjuk a bőr Fitzpatrick-skála szerinti besorolását, majd elvégezzük a tesztet. Ez azt jelenti, hogy több különböző erősségű próbavillantást végzünk, másnap pedig a bőr ezekre adott reakciói alapján választjuk ki az adott bőrnek tökéletes beállítást.

A kezelés menete: a bőr megtisztítása és fertőtlenítése után egy vékony réteg zselét viszünk fel. Ezután kétszer végigvillantjuk a kezelt területet, majd egy hűsítő, nyugtató maszk következik. A kezelés befejezéseként egy tápláló és egyben fényvédő krém kerül a bőrre, hisz hiába gyengébb a napfény, a fényvédelem ilyenkor extrán fontos!

A kezelés után pár napig előfordulhat bőrpír, enyhe leégéshez hasonló érzet, ödéma, ezek a tünetek pár napon belül maguktól elmúlnak. Ha nagyon kellemetlenek, bármelyik napégésre való krém vagy spray használható.

A kezelések előtt és utána legalább egy hétig tilos a napozás, szolárium, illetve tudatos bőrápoló esetében az otthoni savas hámlasztás is. Nagyon fontos viszont a megfelelő otthoni bőrápolási rutin kialakítása, ez segít az eredmény fenntartásában. A kezeléssel kapcsolatos további információt itt találsz.

Rádiófrekvenciás arckezelés

Az elektromos árammal létrehozott rádiófrekvenciás rezgést az az orvostudomány több mint 80 éve használja, a kozmetikában általában a szervezetben elnyelődő rádiófrekvenciás hullámok hőkeltő hatását használjuk ki.

A Finally Salonban a koreai Eunsung által gyártott ComfortLine géppel dolgozom, melyben multipoláris rádiófrekvencia található. Ennek energiája biztonságosan, fájdalommentesen jut el a bőrszövetekbe, szelektív hőhatást gyakorolva azokra. A kezelés során a bőrfelszín 40-42°C fokra melegszik, ám a mélyebben fekvő rétegekben a hőmérséklet kb. 60°C-ra emelkedik.

Három különböző kezelés érhető el:

 • Rádiófrekvencia + thermális mélymelegítő terápia (thermage): a thermage azonnal finom bőrfeszesítést eredményez a kollagén rostok összehúzása által.
 • Rádiófrekvencia + frakcionált rádiófrekvencia: a kezelőfejben található érintkezési pontokon keresztül kilépő rádiófrekvenciás energia apró, pontszerű sérüléseket hoz létre a bőrben, a pontok közötti területek viszont épek maradnak. A gyógyulás az ép területekről indul ki és gyorsan zajlik, az újraképződött bőr egyenletesebb felszínű és tónusú lesz.
 • Frakcionált rádiófrekvencia + thermage

Ezen kezelések hatására a bőr belülről épül újjá, és anélkül válik fiatalosabbá, rugalmasabbá, feszesebbé, hogy kívülről bármilyen hatóanyagot vagy töltőanyagot juttatnánk be. Ideális azoknak, akik a bőröregedés korai, enyhe jeleit tapasztalják: finom vonalak és halvány ráncok az arc és a nyak területén.

Érdemes itt is kúrában gondolkodni, legalább 4-6 alkalom szükséges az áhított eredmény eléréséhez. Mivel ez esetben nem fénnyel dolgozunk, ezeket a kezeléseket egész évben, akár nyáron is végezhetjük, hetente egyszer.

Egy kezelés időtartama

30-40 perc

Szükséges kezelések száma

legalább 4 alkalom

Arcfiatalítás árak

már 9 900 Ft-tól / kezelés

Arcfiatalítás Győrben, rádiófrekvenciás arckezelés Győrben
#1 Első lépés, hogy letagadhass néhány évet a korodból

Az arcfiatalító kezelés egy ingyenes konzultációval kezdődik

Az arcfiatalító kezeléseket minden esetben ingyenes konzultáció előzi meg. A konzultáció során megbeszéljük, hogy melyik kezelés lenne számodra a legmegfelelőbb.

IPL kezelés esetében több különböző erősségű próbavillantást is végzünk, másnap pedig a bőr ezekre adott reakciói alapján választjuk ki az adott bőrnek tökéletes beállítást.

Finally Salon Győr

IPL arcfiatalítás és rádiófrekvenciás arckezelés árak

A feltüntetett árak kezelésenként értendőek és bruttó (alanyi adómentes) árak

IPL arcfiatalító kezelés

27 000 Ft

IPL arc- és dekoltázsfiatalító kezelés

37 000 Ft

IPL bőrfiatalító kezelés a kézfejeken

12 000 Ft

IPL arckezelés - Pigmentfolt mérettől függően

2 500 Ft-tól

IPL arckezelés - Hajszálér tágulat területtől függően

2 500 Ft-tól

Rádiófrekvenciás + thermális mélymelegítő terápia

11 500 Ft / alkalom

Rádiófrekvenciás + frakcionális rádiófrekvencia kezelés

14 000 Ft / alkalom

Thermális mélymelegítő terápia + frakcionális rádiófrekvencia

17 500 Ft / alkalom

Talán te is ilyeneket fogsz mondani

Finally Salon vélemények a tartós, avagy végleges szőrtelenítés, az arcfiatalító, alakformáló (zsírbontó), pigmentfolt- és hajszálértágulat eltávolító kezelésekről:

Finally Salon
5.0
powered by Facebook
Enikő Toldi
Enikő Toldi
2022-07-07T11:34:53+0000
Tartós szőrtelenítésre járok (hónalj). Már az első alkalom után is látható volt az eredmény, de így a 3. kezelést követően szinte alig nő pár szál szőr. Teljes mértékben meg vagyok elégedve, csak ajanlani tudom a szalont is meg Zsuzsát is mert elképesztően kedves, aranyos, segítőkész. 😊
Anikó Cseh
Anikó Cseh
2022-06-17T16:41:17+0000
A hely, ahol az eddig legyőzhetetlennek hitt szkepticizmusom felett lehengerlően tarolt az ígéretből lett bizonyíték! Köszönöm Zsu!☺
Erika Skerlanitz
Erika Skerlanitz
2022-06-06T07:49:40+0000
RF zsírbontásra járok Zsuzsához narancsbőr miatt. Megfelelő étrend, folyadékbevitel és mozgás mellett a kezelés nagyon hatásos, gyakorlatilag a problémám pár hét alatt megszűnt. A szalon igényes, Zsuzsa pedig nagyon kedves. Mindenkinek ajánlom.
Takácsné S. Niki
Takácsné S. Niki
2022-01-17T16:13:30+0000
Tartós szőrtelenítést és a pigmentfoltjaimra kerestem megoldást és amikor ráakadtam a Finally szalonra nem csalódtam. Zsuzsa nagyon kedves és csupa mosoly. Érthetően elmagyarázta, hogyan zajlanak a kezelések és mikor lehet, mikor nem, így jó kezekben éreztem magam egyből és azóta is. Mindig kikapcsol az a kis én idő, amit nála töltök. Szívből ajánlom mindenkinek.
Gyöngyi Csikós
Gyöngyi Csikós
2021-10-30T15:38:47+0000
Nagyon meg vagyok elégedve a szalonnal, Zsu nagyon ügyes és azt nyújtja, amit ígér és a hely is nagyon hangulatos. A lézeres szőrtelenítés és a dekoltázsmasszázs egymás után nagyon jó választás volt számomra, valóban felüdülve távozom.Jó szívvel ajánlom mindenkinek a Finally Salont! 😍👍❤️
Emese Szabó
Emese Szabó
2021-10-19T16:54:11+0000
Mindenkinek szívből ajánlom! Segítőkész, rugalmas és szuperkedves Zsuzsa és a kezelés is eredményes. 😊
Máthéné Laskai Szabina
Máthéné Laskai Szabina
2021-10-13T12:21:25+0000
Szívből ajánlom Zsuzsát, kedves segítőkész nagyon rugalmas, ízlésesen berendezett szalonban várja a vendégeket, csak pozitív dolgokat tudok elmondani róla és a szolgáltatásról amit nyújt.
Balázs Jakab
Balázs Jakab
2021-10-13T11:03:05+0000
Egy szalon, ahol sosem hiányozhat a mosoly, a jókedv, és mindez szakmai felkészültséggel párosul egy modern, szuper helyen! Ajánlom!
Ilona Bentz
Ilona Bentz
2021-10-13T07:54:55+0000
Szívből ajánlom Zsuzsát. Kedves, segítőkész és ért ahhoz, amit csinál. Csak pozitív tapasztalataim vannak! 😊
Mercédesz Király
Mercédesz Király
2021-10-11T08:37:18+0000
Mindenkinek ajánlom Zsuzsit, nagyon kedves, alapos, segítőkész, szakmailag felkészült. És a szalon is nagyon szép, modern, igényes. ☺️🥰
Zserbó Németh
Zserbó Németh
2021-10-07T20:26:05+0000
IPL kezelésekre járok a Finally szalonba. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, továbbá Zsuzsa kedvessége és pozitív viselkedése mindig feldobja a napomat. 🙂
Farkas Dorka
Farkas Dorka
2021-10-07T17:34:12+0000
Szuper hely! 👍
Denise Fekete
Denise Fekete
2021-10-07T12:16:18+0000
Mindenkinek szívesen ajánlom nagyon rendes segítőkész, szakmailag tapasztalt ❤️
Ditta Ősz
Ditta Ősz
2021-10-06T20:50:08+0000
Teljes szívből ajánlom mindenkinek Zsuzsit.😍❤️ Aki eddig hezitált a végleges szőrtelenítésen, ne habozzon. Keressétek Zsuzsit, szívesen segít abban, hogy a sima felületen felül mi másra is jó a kezelés 🤗🤗
Udvardi Zsanett
Udvardi Zsanett
2021-10-06T18:08:49+0000
Zsuzsi nagyon kedves és szakmailag felkészült, a szalon pedig nagyon professzionális.
Balogh Judit
Balogh Judit
2021-10-06T18:03:53+0000
Mindenkinek ajánlom Zsu-t, nagyon segítőkész, mosolygós és ami a legfontosabb, ért a szakmájához. 3 hónapja járok hozzá és csupa pozitívumot tudok elmondani. ❤️
Szilágyi-Bognár Laura
Szilágyi-Bognár Laura
2021-10-06T18:00:06+0000
Ipl szőrtelenítő kezeléseken voltam Zsuzsinál, aki nagyon kedves és segítőkész volt és persze szuper jó szakember! 🤩 csak ajánlani tudom, rengeteg kezelés elérhető nála!
Emese Jakab
Emese Jakab
2021-10-06T17:51:24+0000
Rosacea-s arcommal kerestem meg Zsut. Évek óta küzdöttem a problémával, az eredmény néhány kezelés után sima, pirosodás és pattanásmentes arc. 🙂
Next Reviews
Ne menj még el!

Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Kérj időpontot most arcfiatalításra a Finally Salon-ba Győrbe! Az időpontkérés egyszerű, töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a gombra. Hamarosan visszahívlak, hogy időpontot egyeztessünk a konzultációra.


  Pócsiné Maros Zsuzsanna - Kozmetikus Győr
  Kozmetikus

  Pócsiné Maros Zsuzsanna

  Célom az, hogy vendégeim is átéljék azt, amit én, hogy végre felszabadultan, önbizalommal telve élhessék mindennapjaikat.
   A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény fokozásához cookie-kat és hasonló technológiákat használunk.
   Részletek