Arcfiatalítás és arckezelés Győr

Arcfiatalítás Győrben

Mindenki szeretné fiatalságát megőrizni, amennyire csak lehetséges, kicsit fiatalabbnak, üdébbnek látszani a fotókon, jobban érezni magát a bőrében.

Bár a képszerkesztőkben filterek segítségével képesek vagyunk fiatalítani arcunkat, de a mai modern elektrokozmetika segítségével nagyon sokat tehetünk fiatalságunk megőrzéséért! Bőrünk irha rétegében találhatóak a kollagén és elasztin rostok, ezek felelősek bőrünk rugalmasságáért és feszességéért. A kor előrehaladtával egyre kevesebb termelődik belőlük, ezért a bőr elkezd megereszkedni, petyhüdté válni. Ha ezt a folyamatot meg tudjuk állítani, illetve újratermelődésre tudjuk ösztönözni ezeket a rostokat, nyert ügyünk van!

A Finally Salonban több fajta fiatalító kezelés is elérhető, mindenki megtalálhatja a korának, bőre állapotának megfelelő technológiát.

Arcfiatalítás

IPL bőrfiatalítás, anti-aging kezelés a 40-50 éves korosztálynak

Sokan nem tudják, hogy az IPL-t a szőrtelenítésen kívül arcfiatalító kezelésre is lehet használni, méghozzá fantasztikus eredménnyel!

Az IPL arcfiatalítás alkalmával a zafír szűrőkristály által kibocsátott fény lehatol az irha mélyebb rétegeibe, újraépíti és szaporodásra ösztönzi a kollagén és elasztin rostokat. Ezáltal a ráncok mélysége csökken, a pórusok összehúzódnak, a bőr összességében tömörebbé, feszesebbé, fiatalosabbá válik.

Mivel az IPL emellett képes az arcon lévő pigmentfoltokat, hajszálereket, szőrszálakat is eltüntetni, igazi “jolly joker” kezelés azoknak, akik mindezekkel a problémákkal küzdenek! A pigmentfoltok és hajszálerek megjelenése 40-50 éves korban a legjellemzőbb, így ezt a kezelést ennek a korosztálynak ajánlom elsősorban. A kezeléseket érdemes kúrában végezni, legalább 4 alkalommal, melyeket négyhetente végzünk. Már az első alkalom is látványos, de mivel a kollagén stimuláció fokozatosan alakul ki, az igazi eredmény a kúra végeztével látszik majd.

Fényesztétikai kezelésről van szó, ezért a legideálisabb a kúrát az őszi-téli időszakra időzíteni, de legkésőbb február elején elkezdeni.

Az IPL fiatalító kezelés nemcsak az arcon, de a nyakon, dekoltázson, sőt, a kézfej bőrén is alkalmazható, hiszen ezeken a területeken is hamar felfedezhetők az öregedés jelei. A kezelést minden esetben konzultáció előzi meg, mely során megvizsgáljuk a kezelendő területet, megállapítjuk a bőr Fitzpatrick-skála szerinti besorolását, majd elvégezzük a tesztet. Ez azt jelenti, hogy több különböző erősségű próbavillantást végzünk, másnap pedig a bőr ezekre adott reakciói alapján választjuk ki az adott bőrnek tökéletes beállítást.

A kezelés menete: a bőr megtisztítása és fertőtlenítése után egy vékony réteg zselét viszünk fel. Ezután kétszer végigvillantjuk a kezelt területet, majd egy hűsítő, nyugtató maszk következik. A kezelés befejezéseként egy tápláló és egyben fényvédő krém kerül a bőrre, hisz hiába gyengébb a napfény, a fényvédelem ilyenkor extrán fontos!

A kezelés után pár napig előfordulhat bőrpír, enyhe leégéshez hasonló érzet, ödéma, ezek a tünetek pár napon belül maguktól elmúlnak. Ha nagyon kellemetlenek, bármelyik napégésre való krém vagy spray használható.

A kezelések előtt és utána legalább egy hétig tilos a napozás, szolárium, illetve tudatos bőrápoló esetében az otthoni savas hámlasztás is. Nagyon fontos viszont a megfelelő otthoni bőrápolási rutin kialakítása, ez segít az eredmény fenntartásában. A kezeléssel kapcsolatos további információt itt találsz.

Rádiófrekvenciás arckezelés

Az elektromos árammal létrehozott rádiófrekvenciás rezgést az az orvostudomány több mint 80 éve használja, a kozmetikában általában a szervezetben elnyelődő rádiófrekvenciás hullámok hőkeltő hatását használjuk ki.

A Finally Salonban a koreai Eunsung által gyártott ComfortLine géppel dolgozom, melyben multipoláris rádiófrekvencia található. Ennek energiája biztonságosan, fájdalommentesen jut el a bőrszövetekbe, szelektív hőhatást gyakorolva azokra. A kezelés során a bőrfelszín 40-42°C fokra melegszik, ám a mélyebben fekvő rétegekben a hőmérséklet kb. 60°C-ra emelkedik.

Három különböző kezelés érhető el:

 • Rádiófrekvencia + thermális mélymelegítő terápia (thermage): a thermage azonnal finom bőrfeszesítést eredményez a kollagén rostok összehúzása által.
 • Rádiófrekvencia + frakcionált rádiófrekvencia: a kezelőfejben található érintkezési pontokon keresztül kilépő rádiófrekvenciás energia apró, pontszerű sérüléseket hoz létre a bőrben, a pontok közötti területek viszont épek maradnak. A gyógyulás az ép területekről indul ki és gyorsan zajlik, az újraképződött bőr egyenletesebb felszínű és tónusú lesz.
 • Frakcionált rádiófrekvencia + thermage

Ezen kezelések hatására a bőr belülről épül újjá, és anélkül válik fiatalosabbá, rugalmasabbá, feszesebbé, hogy kívülről bármilyen hatóanyagot vagy töltőanyagot juttatnánk be. Ideális azoknak, akik a bőröregedés korai, enyhe jeleit tapasztalják: finom vonalak és halvány ráncok az arc és a nyak területén.

Érdemes itt is kúrában gondolkodni, legalább 4-6 alkalom szükséges az áhított eredmény eléréséhez. Mivel ez esetben nem fénnyel dolgozunk, ezeket a kezeléseket egész évben, akár nyáron is végezhetjük, hetente egyszer.

Egy kezelés időtartama

30-40 perc

Szükséges kezelések száma

legalább 4 alkalom

Arcfiatalítás árak

már 9 900 Ft-tól / kezelés

Arcfiatalítás Győrben, rádiófrekvenciás arckezelés Győrben
#1 Első lépés, hogy letagadhass néhány évet a korodból

Az arcfiatalító kezelés egy ingyenes konzultációval kezdődik

Az arcfiatalító kezeléseket minden esetben ingyenes konzultáció előzi meg. A konzultáció során megbeszéljük, hogy melyik kezelés lenne számodra a legmegfelelőbb.

IPL kezelés esetében több különböző erősségű próbavillantást is végzünk, másnap pedig a bőr ezekre adott reakciói alapján választjuk ki az adott bőrnek tökéletes beállítást.

Finally Salon Győr

IPL arcfiatalítás és rádiófrekvenciás arckezelés árak

A feltüntetett árak kezelésenként értendőek és bruttó (alanyi adómentes) árak

Nyak és arcfiatalítás Clinic Care termékekkel

30 000 Ft

Nyak és arcfiatalítás Solanie termékekkel

23 000 Ft

Nyak és arcfiatalítás és dekoltázs Clinic Care termékekkel

38 000 Ft

Nyak és arcfiatalítás és dekoltázs Solanie termékekkel

31 000 Ft

IPL arckezelés - Pigmentfolt mérettől függően

2 000 Ft-tól

IPL arckezelés - Hajszálér tágulat területtől függően

2 000 Ft-tól

Rádiófrekvenciás + thermális mélymelegítő terápia

9 900 Ft / alkalom
36 000 Ft (4 alkalmas bérlet)
52 000 Ft (6 alkalmas bérlet)
66 000 Ft (8 alkalmas bérlet)
79 000 Ft (10 alkalmas bérlet)

Rádiófrekvenciás + frakcionális rádiófrekvencia kezelés

11 900 Ft / alkalom
43 000 Ft (4 alkalmas bérlet)
63 000 Ft (6 alkalmas bérlet)
79 000 Ft (8 alkalmas bérlet)
95 000 Ft (10 alkalmas bérlet)

Thermális mélymelegítő terápia + frakcionális RF

14 900 Ft / alkalom
54 000 Ft (4 alkalmas bérlet)
79 000 Ft (6 alkalmas bérlet)
99 000 Ft (8 alkalmas bérlet)
119 000 Ft (10 alkalmas bérlet)

Talán te is ilyeneket fogsz mondani

Finally Salon vélemények a tartós, avagy végleges szőrtelenítés, az arcfiatalító, alakformáló (zsírbontó), pigmentfolt- és hajszálértágulat eltávolító kezelésekről:

Finally Salon
5.0
powered by Facebook
Anikó Cseh
Anikó Cseh
2022-06-17T16:41:17+0000
A hely, ahol az eddig legyőzhetetlennek hitt szkepticizmusom felett lehengerlően tarolt az ígéretből lett bizonyíték! Köszönöm Zsu!☺
Erika Skerlanitz
Erika Skerlanitz
2022-06-06T07:49:40+0000
RF zsírbontásra járok Zsuzsához narancsbőr miatt. Megfelelő étrend, folyadékbevitel és mozgás mellett a kezelés nagyon hatásos, gyakorlatilag a problémám pár hét alatt megszűnt. A szalon igényes, Zsuzsa pedig nagyon kedves. Mindenkinek ajánlom.
Takácsné S. Niki
Takácsné S. Niki
2022-01-17T16:13:30+0000
Tartós szőrtelenítést és a pigmentfoltjaimra kerestem megoldást és amikor ráakadtam a Finally szalonra nem csalódtam. Zsuzsa nagyon kedves és csupa mosoly. Érthetően elmagyarázta, hogyan zajlanak a kezelések és mikor lehet, mikor nem, így jó kezekben éreztem magam egyből és azóta is. Mindig kikapcsol az a kis én idő, amit nála töltök. Szívből ajánlom mindenkinek.
Gyöngyi Csikós
Gyöngyi Csikós
2021-10-30T15:38:47+0000
Nagyon meg vagyok elégedve a szalonnal, Zsu nagyon ügyes és azt nyújtja, amit ígér és a hely is nagyon hangulatos. A lézeres szőrtelenítés és a dekoltázsmasszázs egymás után nagyon jó választás volt számomra, valóban felüdülve távozom.Jó szívvel ajánlom mindenkinek a Finally Salont! 😍👍❤️
Emese Szabó
Emese Szabó
2021-10-19T16:54:11+0000
Mindenkinek szívből ajánlom! Segítőkész, rugalmas és szuperkedves Zsuzsa és a kezelés is eredményes. 😊
Máthéné Laskai Szabina
Máthéné Laskai Szabina
2021-10-13T12:21:25+0000
Szívből ajánlom Zsuzsát, kedves segítőkész nagyon rugalmas, ízlésesen berendezett szalonban várja a vendégeket, csak pozitív dolgokat tudok elmondani róla és a szolgáltatásról amit nyújt.
Balázs Jakab
Balázs Jakab
2021-10-13T11:03:05+0000
Egy szalon, ahol sosem hiányozhat a mosoly, a jókedv, és mindez szakmai felkészültséggel párosul egy modern, szuper helyen! Ajánlom!
Ilona Bentz
Ilona Bentz
2021-10-13T07:54:55+0000
Szívből ajánlom Zsuzsát. Kedves, segítőkész és ért ahhoz, amit csinál. Csak pozitív tapasztalataim vannak! 😊
Mercédesz Király
Mercédesz Király
2021-10-11T08:37:18+0000
Mindenkinek ajánlom Zsuzsit, nagyon kedves, alapos, segítőkész, szakmailag felkészült. És a szalon is nagyon szép, modern, igényes. ☺️🥰
Zserbó Németh
Zserbó Németh
2021-10-07T20:26:05+0000
IPL kezelésekre járok a Finally szalonba. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, továbbá Zsuzsa kedvessége és pozitív viselkedése mindig feldobja a napomat. 🙂
Farkas Dorka
Farkas Dorka
2021-10-07T17:34:12+0000
Szuper hely! 👍
Denise Fekete
Denise Fekete
2021-10-07T12:16:18+0000
Mindenkinek szívesen ajánlom nagyon rendes segítőkész, szakmailag tapasztalt ❤️
Ditta Ősz
Ditta Ősz
2021-10-06T20:50:08+0000
Teljes szívből ajánlom mindenkinek Zsuzsit.😍❤️ Aki eddig hezitált a végleges szőrtelenítésen, ne habozzon. Keressétek Zsuzsit, szívesen segít abban, hogy a sima felületen felül mi másra is jó a kezelés 🤗🤗
Udvardi Zsanett
Udvardi Zsanett
2021-10-06T18:08:49+0000
Zsuzsi nagyon kedves és szakmailag felkészült, a szalon pedig nagyon professzionális.
Balogh Judit
Balogh Judit
2021-10-06T18:03:53+0000
Mindenkinek ajánlom Zsu-t, nagyon segítőkész, mosolygós és ami a legfontosabb, ért a szakmájához. 3 hónapja járok hozzá és csupa pozitívumot tudok elmondani. ❤️
Szilágyi-Bognár Laura
Szilágyi-Bognár Laura
2021-10-06T18:00:06+0000
Ipl szőrtelenítő kezeléseken voltam Zsuzsinál, aki nagyon kedves és segítőkész volt és persze szuper jó szakember! 🤩 csak ajánlani tudom, rengeteg kezelés elérhető nála!
Emese Jakab
Emese Jakab
2021-10-06T17:51:24+0000
Rosacea-s arcommal kerestem meg Zsut. Évek óta küzdöttem a problémával, az eredmény néhány kezelés után sima, pirosodás és pattanásmentes arc. 🙂
Next Reviews
Ne menj még el!

Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Kérj időpontot most arcfiatalításra a Finally Salon-ba Győrbe! Az időpontkérés egyszerű, töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a gombra. Hamarosan visszahívlak, hogy időpontot egyeztessünk a konzultációra.


  Pócsiné Maros Zsuzsanna - Kozmetikus Győr
  Kozmetikus

  Pócsiné Maros Zsuzsanna

  Célom az, hogy vendégeim is átéljék azt, amit én, hogy végre felszabadultan, önbizalommal telve élhessék mindennapjaikat.
   A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény fokozásához cookie-kat és hasonló technológiákat használunk.
   Részletek