Alakformálás Győr

Alakformálás, zsírbontás Győr

Leadnál néhány kilót? Megszabadulnál a narancsbőrödtől? Szeretnéd, ha karcsúbb lenne a derekad? Esetleg lóg a bőr a felkarodon?

Azt hiszem, manapság a nagy többség igennel válaszolna ezekre a kérdésekre. Véleményem szerint a megfelelően összeállított étrend és a rendszeres sport megkerülhetetlen, nem is a szépség, hanem egészségünk megőrzése szempontjából. Mégis, vannak olyan körülmények, amelyek nehezítik a dolgunkat, talán kicsi gyermekünk van, vagy folyamatos ülőmunkát végzünk, mindenesetre a végeredmény ugyanaz: elégedetlenek vagyunk a képpel, amit a tükörben látunk.

Ha úgy érzed, már mindent megtettél, mégsem alakulnak úgy a dolgok, ahogy szeretnéd, ne ess kétségbe, van még remény! A kavitációs (ultrahangos) zsírbontás és a rádiófrekvenciás alakformáló kezelések pont ebben tudnak segíteni! A Finally Salonban a koreai Eunsung professzionális gépe, a ComfortLine van segítségemre ezeknél a kezeléseknél, melybe többfajta csúcstechnológiát is beépítettek a tökéletes eredmény érdekében.

Zsírlebontás / Zsírbontás Győr

Ismerd meg az ultrahangos technológiát!

A kezelés az ultrahang kavitáló, vagyis üregképző hatásán alapul. A ComfortLine kavitációs kezelőfeje ultrahang hullámokat bocsát ki, ezáltal a sejtközötti térben tömeges mennyiségű mikrobuborékot hoz létre.

A zsírbontó kezelés (alakformáló kezelés): Az ultrahanghullámok keltette nyomásváltozások hatására ezek a buborékok szétroppannak, és a keletkező lökéshullámok szétfeszítik a zsírsejteket. Az azokban található zsír szétfolyik a sejtközötti térben, majd a kiválasztórendszeren keresztül, természetes úton távozik a szervezetből. A kezelőfej egyidejűleg multipoláris rádiófrekenciás hullámokkal erősíti a kavitáció hatását, így rendkívül hatékony a zsírbontásban és a feszesítésben.

A kezelést mindig vákuummal fejezzük be, hiszen a pulzáló vákuummasszázs hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ami előnyös hatást gyakorol a sejtek és a szövetek anyagcseréjére, és a salakanyagok ürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsír lebontását. Fontos tudni, hogy kisebb testrészeken (pl.: kar, toka, stb.) ultrahangos kavitáció nem végezhető, itt a rádiófrekvencia és a vákuum segítségével érjük el a kívánt eredményt. A gyakran feltett kérdésekre a válaszokat pedig itt találod a kezeléssel kapcsolatban.

Alakformálás Győr

Rádiófrekvenciás alakformáló kezelés Győrben

A rádiófrekvenciás energiával szelektív hőhatást tudunk gyakorolni a szövetekre, ezáltal a zsírsavak egy része távozik a sejtmembránon keresztül, aminek segítségével hatékonyan elérhetjük a kívánt alakformálást.

Alakformálás és Zsírbontás Győr

Mint minden alakformáló kezelés, ez is vákuumal fejeződik be, hiszen ennek hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ami elősegíti a felhalmozódott salakanyagok ürítését. A kezelőfejekbe beépített LED fényterápia pedig pozitív hatással van a bőrszövet egészére, a vörös fényű fiatalítja a bőrsejt-állományt, a kék pedig segíthet az aknék kezelésében, illetve bőrfertőtlenítő hatású.

Ezzel a fejjel három méretben dolgozhatunk:

 • Nagy méretű kezelőfej: kiválóan alkalmazható zsírbontásra, narancsbőr kezelésére és körfogatcsökkentésre a test nagyobb területein, például a combokon, vagy a fenéken. Ez, illetve a közepes fej vörös LED fényterápiával van ellátva.
 • Közepes méretű, alternatív kezelőfej: ugyanúgy alkalmazható zsírbontásra, narancsbőr kezelésére és körfogat csökkentésre, de inkább a kisebb, tagolt területeken, például a kar kezelésére alkalmas.
 • Kis méretű kezelőfej: ezt leginkább arckezeléseknél alkalmazzuk.

Maga a kezelés egyáltalán nem fájdalmas, csupán meleg-érzettel jár a kezelt területen, és egész évben, akár nyáron is hetente végezhető. A kezeléssel kapcsolatos további fontos tudnivalókról itt olvashatsz.

Egy kezelés időtartama

testrésztől függően 20-60 perc

Szükséges kezelések száma

átlagosan 6-10 alkalom

Alakformálás és zsírbontás árak

már 7 900 Ft-tól / kezelés

Alakformálás Győr, Rádiófrekvenciás arckezelés Győr
#1 Első lépés az alakformáláshoz és zsírbontáshoz

Jelentkezz az ingyenes konzultációra

Alakformáláshoz és zsírbontáshoz kérj ingyenes konzultációt. Akár 1 héten belül, sorbanállás nélkül elkezdjük a szükséges kezeléseket, hogy minél előbb elérjük a kívánt eredményeket!

Mint minden kezelés előtt, itt is rendkívül fontosnak tartom a személyes konzultációt! Szükséges tisztázni az alakformálással kapcsolatos céljaidat, az egészségi állapotodat, az esetleges életmód változtatással kapcsolatos teendőket. Minderre azért van szükség, hogy pontos képet kapjunk, melyik kezelés lesz a számodra legtökéletesebb megoldás.

Miben tudnak segíteni ezek a kezelések?

Fontos információk: milyen esetekben nyújt megoldást egy-egy alakformáló kezelés, és mikor nem ajánlott?

Ezeken a területeken segítenek:

 • zsírbontás
 • körfogatcsökkentés – vagyis centikben mérheted majd a változást
 • bőrfeszesítés – a bőröd nem fog megereszkedni, ha eltüntetjük alóla a zsírt, illetve, akkor is segít, ha már előzőleg sokat fogytál és a bőröd nem tudta követni a változást
 • bőrfiatalítás

Ellenjavallatok:

 • fém implantátum a kezelt területen
 • daganatos betegség
 • pacemaker
 • terhesség, szoptatás
 • menstruáció
 • autoimmun betegségek
 • epilepszia
 • fertőző bőrbetegségek
 • magas vérnyomás, szívbetegség
 • májbetegség
Finally Salon Győr

Zsírbontás és alakformálás árak Győr

A feltüntetett árak kezelésenként értendőek és bruttó (alanyi adómentes) árak

Rádiófrekvencia + vákuum + nyirokmasszázs (has, hát, toka - 30 perc)

9 500 Ft

Ultrahangos zsírbontás + rádiófrekvencia + vákuum + nyirokmasszázs (has, hát, toka - 30 perc)

11 000 Ft

Rádiófrekvencia + vákuum + nyirokmasszázs (felkarok, combok, fenék - 60 perc)

14 000 Ft

Ultrahangos zsírbontás + rádiófrekvencia + vákuum + nyirokmasszázs (felkarok, combok, fenék - 60 perc)

18 000 Ft

Teljes test nyirokmasszázs (90 perc)

15 000 Ft

Szemöldök formázás és festés

1 500 Ft

Szempilla festés

1 500 Ft

Arcmasszázs (20 perc)

2 500 Ft

Arc- és dekoltázsmasszázs (30 perc)

4 000 Ft

Talán te is ilyeneket fogsz mondani

Finally Salon vélemények tartós, avagy végleges szőrtelenítés, az arcfiatalító, alakformáló (zsírbontó), pigmentfolt- és hajszálértágulat eltávolító kezelésekről:

Finally Salon
5.0
működteti a Facebook
Enikő Toldi
Enikő Toldi
2022-07-07T11:34:53+0000
Tartós szőrtelenítésre járok (hónalj). Már az első alkalom után is látható volt az eredmény, de így a 3. kezelést követően szinte alig nő pár szál szőr. Teljes mértékben meg vagyok elégedve, csak ajanlani tudom a szalont is meg Zsuzsát is mert elképesztően kedves, aranyos, segítőkész. 😊
Anikó Cseh
Anikó Cseh
2022-06-17T16:41:17+0000
A hely, ahol az eddig legyőzhetetlennek hitt szkepticizmusom felett lehengerlően tarolt az ígéretből lett bizonyíték! Köszönöm Zsu!☺
Takácsné Simon Niki
Takácsné Simon Niki
2022-01-17T16:13:30+0000
Tartós szőrtelenítést és a pigmentfoltjaimra kerestem megoldást és amikor ráakadtam a Finally szalonra nem csalódtam. Zsuzsa nagyon kedves és csupa mosoly. Érthetően elmagyarázta, hogyan zajlanak a kezelések és mikor lehet, mikor nem, így jó kezekben éreztem magam egyből és azóta is. Mindig kikapcsol az a kis én idő, amit nála töltök. Szívből ajánlom mindenkinek.
Emese Szabó
Emese Szabó
2021-10-19T16:54:11+0000
Mindenkinek szívből ajánlom! Segítőkész, rugalmas és szuperkedves Zsuzsa és a kezelés is eredményes. 😊
Máthéné Laskai Szabina
Máthéné Laskai Szabina
2021-10-13T12:21:25+0000
Szívből ajánlom Zsuzsát, kedves segítőkész nagyon rugalmas, ízlésesen berendezett szalonban várja a vendégeket, csak pozitív dolgokat tudok elmondani róla és a szolgáltatásról amit nyújt.
Balázs Jakab
Balázs Jakab
2021-10-13T11:03:05+0000
Egy szalon, ahol sosem hiányozhat a mosoly, a jókedv, és mindez szakmai felkészültséggel párosul egy modern, szuper helyen! Ajánlom!
Ilona Bentz
Ilona Bentz
2021-10-13T07:54:55+0000
Szívből ajánlom Zsuzsát. Kedves, segítőkész és ért ahhoz, amit csinál. Csak pozitív tapasztalataim vannak! 😊
Mercédesz Király
Mercédesz Király
2021-10-11T08:37:18+0000
Mindenkinek ajánlom Zsuzsit, nagyon kedves, alapos, segítőkész, szakmailag felkészült. És a szalon is nagyon szép, modern, igényes. ☺️🥰
Zserbó Németh
Zserbó Németh
2021-10-07T20:26:05+0000
IPL kezelésekre járok a Finally szalonba. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, továbbá Zsuzsa kedvessége és pozitív viselkedése mindig feldobja a napomat. 🙂
Farkas Dorka
Farkas Dorka
2021-10-07T17:34:12+0000
Szuper hely! 👍
Denise Fekete
Denise Fekete
2021-10-07T12:16:18+0000
Mindenkinek szívesen ajánlom nagyon rendes segítőkész, szakmailag tapasztalt ❤️
Ditta Ősz
Ditta Ősz
2021-10-06T20:50:08+0000
Teljes szívből ajánlom mindenkinek Zsuzsit.😍❤️ Aki eddig hezitált a végleges szőrtelenítésen, ne habozzon. Keressétek Zsuzsit, szívesen segít abban, hogy a sima felületen felül mi másra is jó a kezelés 🤗🤗
Udvardi Zsanett
Udvardi Zsanett
2021-10-06T18:08:49+0000
Zsuzsi nagyon kedves és szakmailag felkészült, a szalon pedig nagyon professzionális.
Balogh Judit
Balogh Judit
2021-10-06T18:03:53+0000
Mindenkinek ajánlom Zsu-t, nagyon segítőkész, mosolygós és ami a legfontosabb, ért a szakmájához. 3 hónapja járok hozzá és csupa pozitívumot tudok elmondani. ❤️
Szilágyi-Bognár Laura
Szilágyi-Bognár Laura
2021-10-06T18:00:06+0000
Ipl szőrtelenítő kezeléseken voltam Zsuzsinál, aki nagyon kedves és segítőkész volt és persze szuper jó szakember! 🤩 csak ajánlani tudom, rengeteg kezelés elérhető nála!
Emese Jakab
Emese Jakab
2021-10-06T17:51:24+0000
Rosacea-s arcommal kerestem meg Zsut. Évek óta küzdöttem a problémával, az eredmény néhány kezelés után sima, pirosodás és pattanásmentes arc. 🙂
További Értékelések

Üzletünk átmenetileg bezárt, nem lehet időpontot foglalni. Megértéseteket köszönjük!

Pócsiné Maros Zsuzsanna - Kozmetikus Győr
Kozmetikus

Pócsiné Maros Zsuzsanna

Célom az, hogy vendégeim is átéljék azt, amit én, hogy végre felszabadultan, önbizalommal telve élhessék mindennapjaikat.

Ne menj még el!

Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Kérj időpontot most alakformáláshoz és zsírbontáshoz a Finally Salon-ba Győrbe.


  Pócsiné Maros Zsuzsanna - Kozmetikus Győr
  Kozmetikus

  Pócsiné Maros Zsuzsanna

  Célom az, hogy vendégeim is átéljék azt, amit én, hogy végre felszabadultan, önbizalommal telve élhessék mindennapjaikat.
   A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény fokozásához cookie-kat és hasonló technológiákat használunk.
   Részletek