Alakformálás Győr

Alakformálás, zsírbontás Győr

Leadnál néhány kilót? Megszabadulnál a narancsbőrödtől? Szeretnéd, ha karcsúbb lenne a derekad? Esetleg lóg a bőr a felkarodon?

Azt hiszem, manapság a nagy többség igennel válaszolna ezekre a kérdésekre. Véleményem szerint a megfelelően összeállított étrend és a rendszeres sport megkerülhetetlen, nem is a szépség, hanem egészségünk megőrzése szempontjából. Mégis, vannak olyan körülmények, amelyek nehezítik a dolgunkat, talán kicsi gyermekünk van, vagy folyamatos ülőmunkát végzünk, mindenesetre a végeredmény ugyanaz: elégedetlenek vagyunk a képpel, amit a tükörben látunk.

Ha úgy érzed, már mindent megtettél, mégsem alakulnak úgy a dolgok, ahogy szeretnéd, ne ess kétségbe, van még remény! A kavitációs (ultrahangos) zsírbontás és a rádiófrekvenciás alakformáló kezelések pont ebben tudnak segíteni! A Finally Salonban a koreai Eunsung professzionális gépe, a ComfortLine van segítségemre ezeknél a kezeléseknél, melybe többfajta csúcstechnológiát is beépítettek a tökéletes eredmény érdekében.

Zsírlebontás / Zsírbontás Győr

Ismerd meg az ultrahangos technológiát!

A kezelés az ultrahang kavitáló, vagyis üregképző hatásán alapul. A ComfortLine kavitációs kezelőfeje ultrahang hullámokat bocsát ki, ezáltal a sejtközötti térben tömeges mennyiségű mikrobuborékot hoz létre.

A zsírbontó kezelés (alakformáló kezelés): Az ultrahanghullámok keltette nyomásváltozások hatására ezek a buborékok szétroppannak, és a keletkező lökéshullámok szétfeszítik a zsírsejteket. Az azokban található zsír szétfolyik a sejtközötti térben, majd a kiválasztórendszeren keresztül, természetes úton távozik a szervezetből. A kezelőfej egyidejűleg multipoláris rádiófrekenciás hullámokkal erősíti a kavitáció hatását, így rendkívül hatékony a zsírbontásban és a feszesítésben.

A kezelést mindig vákuummal fejezzük be, hiszen a pulzáló vákuummasszázs hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ami előnyös hatást gyakorol a sejtek és a szövetek anyagcseréjére, és a salakanyagok ürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsír lebontását. Fontos tudni, hogy kisebb testrészeken (pl.: kar, toka, stb.) ultrahangos kavitáció nem végezhető, itt a rádiófrekvencia és a vákuum segítségével érjük el a kívánt eredményt. A gyakran feltett kérdésekre a válaszokat pedig itt találod a kezeléssel kapcsolatban.

Alakformálás Győr

Rádiófrekvenciás alakformáló kezelés Győrben

A rádiófrekvenciás energiával szelektív hőhatást tudunk gyakorolni a szövetekre, ezáltal a zsírsavak egy része távozik a sejtmembránon keresztül, aminek segítségével hatékonyan elérhetjük a kívánt alakformálást.

Alakformálás és Zsírbontás Győr

Mint minden alakformáló kezelés, ez is vákuumal fejeződik be, hiszen ennek hatására javul a vér- és nyirokkeringés, ami elősegíti a felhalmozódott salakanyagok ürítését. A kezelőfejekbe beépített LED fényterápia pedig pozitív hatással van a bőrszövet egészére, a vörös fényű fiatalítja a bőrsejt-állományt, a kék pedig segíthet az aknék kezelésében, illetve bőrfertőtlenítő hatású.

Ezzel a fejjel három méretben dolgozhatunk:

 • Nagy méretű kezelőfej: kiválóan alkalmazható zsírbontásra, narancsbőr kezelésére és körfogatcsökkentésre a test nagyobb területein, például a combokon, vagy a fenéken. Ez, illetve a közepes fej vörös LED fényterápiával van ellátva.
 • Közepes méretű, alternatív kezelőfej: ugyanúgy alkalmazható zsírbontásra, narancsbőr kezelésére és körfogat csökkentésre, de inkább a kisebb, tagolt területeken, például a kar kezelésére alkalmas.
 • Kis méretű kezelőfej: ezt leginkább arckezeléseknél alkalmazzuk.

Maga a kezelés egyáltalán nem fájdalmas, csupán meleg-érzettel jár a kezelt területen, és egész évben, akár nyáron is hetente végezhető. A kezeléssel kapcsolatos további fontos tudnivalókról itt olvashatsz.

Egy kezelés időtartama

testrésztől függően 20-60 perc

Szükséges kezelések száma

átlagosan 6-10 alkalom

Alakformálás és zsírbontás árak

már 7 900 Ft-tól / kezelés

Alakformálás Győr, Rádiófrekvenciás arckezelés Győr
#1 Első lépés az alakformáláshoz és zsírbontáshoz

Jelentkezz az ingyenes konzultációra

Alakformáláshoz és zsírbontáshoz kérj ingyenes konzultációt. Akár 1 héten belül, sorbanállás nélkül elkezdjük a szükséges kezeléseket, hogy minél előbb elérjük a kívánt eredményeket!

Mint minden kezelés előtt, itt is rendkívül fontosnak tartom a személyes konzultációt! Szükséges tisztázni az alakformálással kapcsolatos céljaidat, az egészségi állapotodat, az esetleges életmód változtatással kapcsolatos teendőket. Minderre azért van szükség, hogy pontos képet kapjunk, melyik kezelés lesz a számodra legtökéletesebb megoldás.

Miben tudnak segíteni ezek a kezelések?

Fontos információk: milyen esetekben nyújt megoldást egy-egy alakformáló kezelés, és mikor nem ajánlott?

Ezeken a területeken segítenek:

 • zsírbontás
 • körfogatcsökkentés – vagyis centikben mérheted majd a változást
 • bőrfeszesítés – a bőröd nem fog megereszkedni, ha eltüntetjük alóla a zsírt, illetve, akkor is segít, ha már előzőleg sokat fogytál és a bőröd nem tudta követni a változást
 • bőrfiatalítás

Ellenjavallatok:

 • fém implantátum a kezelt területen
 • daganatos betegség
 • pacemaker
 • terhesség, szoptatás
 • menstruáció
 • autoimmun betegségek
 • epilepszia
 • fertőző bőrbetegségek
 • magas vérnyomás, szívbetegség
 • májbetegség
Finally Salon Győr

Zsírbontás és alakformálás árak Győr

A feltüntetett árak kezelésenként értendőek és bruttó (alanyi adómentes) árak

Rádiófrekvencia + vákuum + nyirokmasszázs (has, hát, toka - 30 perc)

9 500 Ft

Ultrahangos zsírbontás + rádiófrekvencia + vákuum + nyirokmasszázs (has, hát, toka - 30 perc)

11 000 Ft

Rádiófrekvencia + vákuum + nyirokmasszázs (felkarok, combok, fenék - 60 perc)

14 000 Ft

Ultrahangos zsírbontás + rádiófrekvencia + vákuum + nyirokmasszázs (felkarok, combok, fenék - 60 perc)

18 000 Ft

Teljes test nyirokmasszázs (90 perc)

15 000 Ft

Szemöldök formázás és festés

1 500 Ft

Szempilla festés

1 500 Ft

Arcmasszázs (20 perc)

2 500 Ft

Arc- és dekoltázsmasszázs (30 perc)

4 000 Ft

Talán te is ilyeneket fogsz mondani

Finally Salon vélemények tartós, avagy végleges szőrtelenítés, az arcfiatalító, alakformáló (zsírbontó), pigmentfolt- és hajszálértágulat eltávolító kezelésekről:

Finally Salon
5.0
powered by Facebook
Enikő Toldi
Enikő Toldi
2022-07-07T11:34:53+0000
Tartós szőrtelenítésre járok (hónalj). Már az első alkalom után is látható volt az eredmény, de így a 3. kezelést követően szinte alig nő pár szál szőr. Teljes mértékben meg vagyok elégedve, csak ajanlani tudom a szalont is meg Zsuzsát is mert elképesztően kedves, aranyos, segítőkész. 😊
Anikó Cseh
Anikó Cseh
2022-06-17T16:41:17+0000
A hely, ahol az eddig legyőzhetetlennek hitt szkepticizmusom felett lehengerlően tarolt az ígéretből lett bizonyíték! Köszönöm Zsu!☺
Erika Skerlanitz
Erika Skerlanitz
2022-06-06T07:49:40+0000
RF zsírbontásra járok Zsuzsához narancsbőr miatt. Megfelelő étrend, folyadékbevitel és mozgás mellett a kezelés nagyon hatásos, gyakorlatilag a problémám pár hét alatt megszűnt. A szalon igényes, Zsuzsa pedig nagyon kedves. Mindenkinek ajánlom.
Takácsné S. Niki
Takácsné S. Niki
2022-01-17T16:13:30+0000
Tartós szőrtelenítést és a pigmentfoltjaimra kerestem megoldást és amikor ráakadtam a Finally szalonra nem csalódtam. Zsuzsa nagyon kedves és csupa mosoly. Érthetően elmagyarázta, hogyan zajlanak a kezelések és mikor lehet, mikor nem, így jó kezekben éreztem magam egyből és azóta is. Mindig kikapcsol az a kis én idő, amit nála töltök. Szívből ajánlom mindenkinek.
Gyöngyi Csikós
Gyöngyi Csikós
2021-10-30T15:38:47+0000
Nagyon meg vagyok elégedve a szalonnal, Zsu nagyon ügyes és azt nyújtja, amit ígér és a hely is nagyon hangulatos. A lézeres szőrtelenítés és a dekoltázsmasszázs egymás után nagyon jó választás volt számomra, valóban felüdülve távozom.Jó szívvel ajánlom mindenkinek a Finally Salont! 😍👍❤️
Emese Szabó
Emese Szabó
2021-10-19T16:54:11+0000
Mindenkinek szívből ajánlom! Segítőkész, rugalmas és szuperkedves Zsuzsa és a kezelés is eredményes. 😊
Máthéné Laskai Szabina
Máthéné Laskai Szabina
2021-10-13T12:21:25+0000
Szívből ajánlom Zsuzsát, kedves segítőkész nagyon rugalmas, ízlésesen berendezett szalonban várja a vendégeket, csak pozitív dolgokat tudok elmondani róla és a szolgáltatásról amit nyújt.
Balázs Jakab
Balázs Jakab
2021-10-13T11:03:05+0000
Egy szalon, ahol sosem hiányozhat a mosoly, a jókedv, és mindez szakmai felkészültséggel párosul egy modern, szuper helyen! Ajánlom!
Ilona Bentz
Ilona Bentz
2021-10-13T07:54:55+0000
Szívből ajánlom Zsuzsát. Kedves, segítőkész és ért ahhoz, amit csinál. Csak pozitív tapasztalataim vannak! 😊
Mercédesz Király
Mercédesz Király
2021-10-11T08:37:18+0000
Mindenkinek ajánlom Zsuzsit, nagyon kedves, alapos, segítőkész, szakmailag felkészült. És a szalon is nagyon szép, modern, igényes. ☺️🥰
Zserbó Németh
Zserbó Németh
2021-10-07T20:26:05+0000
IPL kezelésekre járok a Finally szalonba. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, továbbá Zsuzsa kedvessége és pozitív viselkedése mindig feldobja a napomat. 🙂
Farkas Dorka
Farkas Dorka
2021-10-07T17:34:12+0000
Szuper hely! 👍
Denise Fekete
Denise Fekete
2021-10-07T12:16:18+0000
Mindenkinek szívesen ajánlom nagyon rendes segítőkész, szakmailag tapasztalt ❤️
Ditta Ősz
Ditta Ősz
2021-10-06T20:50:08+0000
Teljes szívből ajánlom mindenkinek Zsuzsit.😍❤️ Aki eddig hezitált a végleges szőrtelenítésen, ne habozzon. Keressétek Zsuzsit, szívesen segít abban, hogy a sima felületen felül mi másra is jó a kezelés 🤗🤗
Udvardi Zsanett
Udvardi Zsanett
2021-10-06T18:08:49+0000
Zsuzsi nagyon kedves és szakmailag felkészült, a szalon pedig nagyon professzionális.
Balogh Judit
Balogh Judit
2021-10-06T18:03:53+0000
Mindenkinek ajánlom Zsu-t, nagyon segítőkész, mosolygós és ami a legfontosabb, ért a szakmájához. 3 hónapja járok hozzá és csupa pozitívumot tudok elmondani. ❤️
Szilágyi-Bognár Laura
Szilágyi-Bognár Laura
2021-10-06T18:00:06+0000
Ipl szőrtelenítő kezeléseken voltam Zsuzsinál, aki nagyon kedves és segítőkész volt és persze szuper jó szakember! 🤩 csak ajánlani tudom, rengeteg kezelés elérhető nála!
Emese Jakab
Emese Jakab
2021-10-06T17:51:24+0000
Rosacea-s arcommal kerestem meg Zsut. Évek óta küzdöttem a problémával, az eredmény néhány kezelés után sima, pirosodás és pattanásmentes arc. 🙂
Next Reviews
Ne menj még el!

Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Kérj időpontot most alakformáláshoz és zsírbontáshoz a Finally Salon-ba Győrbe.


  Pócsiné Maros Zsuzsanna - Kozmetikus Győr
  Kozmetikus

  Pócsiné Maros Zsuzsanna

  Célom az, hogy vendégeim is átéljék azt, amit én, hogy végre felszabadultan, önbizalommal telve élhessék mindennapjaikat.
   A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény fokozásához cookie-kat és hasonló technológiákat használunk.
   Részletek